Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Firstlook Festival en Call of Duty Black Ops 4: Blackout

17/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pieter Post, Pieter Post, met zijn poes, verdient de kost. Hé, dat is alweer anderhalf jaar geleden dat dat op tv was. Wij gaan sowieso even lekker door want het is maandag, en je weet natuurlijk wat dat betekent! Correct, tijd voor Brievenmaandag! Het programma waar wij al jullie prangende vragen beantwoorden. Deze week moeten wij het doen met een kleinere ploeg op de redactie omdat de mannen Boris, Jelle, Steven en Daan momenteel lekker in Tokyo zitten. Schenk wat te drinken in, of smeer een boterham, want het is tijd voor Brievenmaandag.

Firstlook Festival

Het komt steeds dichterbij, en het Nederlandse volk staat op z’n tenen af te wachten voor hét evenement van het jaar: Firstlook Festival! Het wordt een weekend vol gezelligheid en videogames. Heb jij nou nog geen kaartjes? Dan kan je ze gewoon nog hier halen. We hebben ondertussen al heel wat aangekondigd, waaronder Kingdom Hearts 3 dat speelbaar is, evenals Super Smash Bros. Ultimate, plus een hoop marktkraampjes voor al je merchandise. Het wordt reuze gezellig, met als extra natuurlijk de ‘Premium Lounge’ waar je als Premium baas kunt relaxen. Ben je nou nog geen Premium baas? Dat kan je heel makkelijk hier aanschaffen. Op Firstlook Festival zelf kan je ook een Premium abonnement aanschaffen.

Call of Duty Black Ops 4: Blackout

Battle Royale, twee woorden die onvermijdelijk zijn in de hedendaagse gaming wereld. Het begon allemaal ooit in een ver verleden. Het boek van Koushun Takami genaamd Battle Royale. Het boek gaat over een klas van 42 leerlingen die op een eiland worden gezet met maar één doel: zorgen dat er na drie dagen maar één persoon leeft. Elke leerling is voorzien van wapens om elkaar af te maken. Terug naar de hedendaagse dag en het concept is groter dan ooit in 2018. Niemand kan er meer omheen, en zo ook Treyarch, dat de populaire modus verwerkt heeft in hun nieuwste Call of Duty game. Wat vinden jullie tot nu toe van de Blackout bèta?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch