Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over FIFA 20, Starfield en de juiste prijs voor games

30/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe, een grijze en drukke week is aangebroken. Het is namelijk de week van Firstlook Festival. Ondanks de drukte hebben JJ en Koos even tijd vrijgemaakt om de brieven van deze week door te nemen. Er zijn brieven over onder meer Grid, Starfield en Warframe. De heren wordt ook gevraagd naar wat ze zouden willen doen als Gamekings er niet was. De week wordt echter geopend met JJ die aan het begin van het item even uit zijn slof schiet over FIFA 20 en de WK atletiek in Qatar. Gewoon omdat het kan.

Zorgen over Starfield?

Nu de developer van de game, Bethesda, games als Fallout 76 voorlopig blijft ondersteunen, maken sommige mensen zich zorgen om de games van de developer die nog gaan komen. Zoals bijvoorbeeld Starfield, de RPG in space. Moet de tijd en energie niet naar deze games in plaats van naar games die al dood en begraven lijken te zijn?

Moet de prijs van games worden aangepast?

Liever de games wat duurder zonder loot boxes en andere verdienmodellen of het huidige systeem zo houden? Het is wellicht iets wat je als gamer zult overwegen, maar als publisher en als bedrijf-zijnde zal deze gedacht misschien wat minder snel in je opkomen. Want, het levert naar alle waarschijnlijkheid minder geld op. De vraag is dus wat belangrijker is: gamen of geld? Voor zowel gamers als voor bedrijven is het antwoord waarschijnlijk heel simpel. Het probleem is echter dat de antwoorden niet hetzelfde zijn.

Wat als…

Gamekings niet bestond of morgen zou verdwijnen? Wat zouden Koos en JJ dan gaan doen? Beide hebben ze eigenlijk al snel een antwoord. Wat voor antwoord dat is en wat beide heren zichzelf dan zien doen, dat zie je in het item!

Wat is volgens jouw naast Gamekings het meest ideale werk voor Koos en JJ? Wil jij liever een dure game zonder extra betaalde content of goedkopere games met meer betaalde extra content?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch