Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Fallout 4 en de XBOX One S

27/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klababber! Een nieuwe week op Gamekings.tv wordt afgetrapt met een nieuwe Brievenmaandag. Ditmaal zijn Jelle, Shelly en Koos aangeschoven om jullie vragen van een antwoord te voorzien. Trouwe kijkers zullen ervan op de hoogte zijn dat we tegenwoordig Brievenmaandag LIVE doen! Rond 12:00 uur gaan we LIVE op Twitch. Mocht je dit spektakel gemist hebben, dan kan je hier terecht om het wekelijkse brievenuurtje te bekijken. Zoals jullie gewend zijn gaat het trio aan de slag met de vooraf ingestuurde brieven. Hieraan voorafgaand blikken Shelly, Jelle en Koos terug op het weekend. Ben je benieuwd naar wat deze Brievenmaandag brengt? Check nu Brievenmaandag over Fallout 4 en de XBOX One S!

Een XBOX One S voor €170,-

In deze Brievenmaandag passeren een hoop verschillende onderwerpen de revue. Zo voert het trio een discussie over de beperkte variëteit in game settings. Een vragensteller merkt op dat games tegenwoordig veelal vergelijkbare settings kennen. Hier komt ook de setting ‘Amsterdam’ ter sprake. Ondanks dat de Nederlandse hoofdstad voor velen als bijvoorbeeld de favoriete nieuwe GTA-stad geldt, heeft het Gamekings-trio hier een minder hoge pet van op. Verder komt de gekte rondom Black Friday aan bod. De XBOX One S werd bijvoorbeeld spotgoedkoop aangeboden. De aandacht voor de XBOX One X heeft wellicht wat wind uit de zeilen van diens voorganger gehaald, maar feit is dat dit voor een console met 4K-blu ray-speler ongekend goedkoop is.

Het LIVE concept van Brievenmaandag maakt dat de heren en dame ook met vragen uit de chat aan de slag gaan. Zo ontstaat er opnieuw een discussie over Star Wars: Battlefront 2. Koos is immers van mening dat dit de flop van het jaar is, al voegt hij hier wel aan toe dat hij verwacht dat dit niet per se in de verkoopcijfers tot uiting zal komen. Ben je benieuwd wat Shelly, Koos en Jelle allemaal nog meer bespreken? Check nu Brievenmaandag over Fallout 4 en de XBOX One S!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch