Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over exclusives, GreedFall en hints in quests

02/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maand september is begonnen, wat betekent dat het rondom games een stuk drukker gaat worden. Zo ook deze week, want Skate heeft inmiddels van de drukte al niet meer door dat het al september is. Desondanks zitten JJ en Skate toch klaar om je vragen te beantwoorden. En er waren vragen genoeg. Vragen over de eindejaars top tien, GreedFall en de grootste ergernissen in games.

Eindejaars top tien al compleet?

Het duurt natuurlijk nog een maand of vier voordat de eindejaarsinterviews opgenomen worden, maar toch komen er de laatste tijd al vragen binnen over de games die in deze top tiens terecht gaan komen. JJ is er nog wat minder bewust mee bezig geweest, maar Skate heeft al een stuk of vijftien gegadigden voor zijn top tien. Een paar games kunnen bij Skate wel ingevuld worden, maar er zullen nog een paar games bij komen dit najaar. Met als gevolg dat ook nog veel games moeten afvallen. Werk aan de winkel dus voor Skate.

GreedFall

Afgelopen vrijdag zag Jelle voor het eerste wat gameplay van GreedFall, maar er zijn veel mensen die de game al langer op hun radar hebben staan. Zo ook Skate en JJ, die geïnteresseerd zijn in de game en zeker een poging gaan wagen om de game te spelen. Een review zal dan ook zeker het gevolg zijn.

Veel of weinig hints in quests?

Iedereen denkt hier anders over. Zo ook Skate en JJ, die vinden dat het natuurlijk maar zo weinig mogelijk moet zijn. Hoeveel hulp en aanwijzingen in games heb je nodig? Moet je dit zelf kunnen instellen of moet de gamer maar gewoon leven met dat wat ze krijgen en de moeilijkheidsgraad die daarbij hoort?

Hebben jullie GreedFall al op je lijstje staan? Hoe ziet jouw top tien van 2019 er tot nu toe uit? Waar erger jij je het meest aan in games? Laat het weten en deel je mening!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch