Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over e-sports en Dying Light

21/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weer een nieuwe week op de Gamekings-redactie! Naar goed gebruik trappen we vijf dagen zwoegen af met een gloednieuwe Brievenmaandag. Deze week schuiven JJ, Steven en Sjaak aan om jullie vragen te beantwoorden. Met de Gamescom op komst kunnen de heren het niet laten hier even op vooruit te blikken. Toch willen we het oordeel over de Microsoft-persconferentie even laten voor wat het is. Deze is immers besproken in een apart item. Gelukkig bieden de overige brieven weer genoeg gespreksstof. Hoe kan het ook anders, met twee Gamekings-veteranen als Steven en JJ en een esports-watcher als Sjaak. Benieuwd naar wat de heren allemaal bespreken? Smacht je misschien wel naar een antwoord op je vraag? Check dan nu Brievenmaandag over esports en Dying Light.

Steven heeft genoeg aan zijn PS4 en game-PC

Sinds een tijdje is duidelijk dat Microsoft het PC-platform steeds meer betrekt in hun strategie. Voor mensen met een game-PC, maar zonder Xbox One, lijkt dit louter positief. Natuurlijk roept deze keuze een hoop vragen op, alsmede de hele opzet rondom het streamen van games. Verder komt de game Dying Light ter sprake. Een vragensteller geeft aan dat hij deze game, zonder er al te veel over te weten, is gaan spelen. Vervolgens werd hij overvallen door verbazing. Hieruit ontstaat een discussie over de geringe hoeveelheid aan marketing rondom deze game. Volgens de vragensteller in kwestie heeft Dying Light veel te weinig aandacht gekregen. De heren buigen zich over deze kwestie. Verder worden JJ, Steven en Sjaak naar hun ervaringen op rommelmarkten gevraagd. Ze lijken geen gigantisch fan, maar JJ komt desalniettemin met een goede tip om tot een optimale rommelmarkt-ervaring te komen.

Dit alles en meer komt langs in deze nieuwe Brievenmaandag. Wat is jullie mening over de verschillende onderwerpen? Vond jij Dying Light ook zo’n onderschatte game? En wat verwachten jullie van de Gamescom 2017? Laat je horen in de comments onder deze Brievenmaandag over esports en Dying Light.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch