Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over erotische brieven en Red Dead Redemption 2

03/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan hier nu niet roepen dat het weer een nieuwe maandag is, want dat wist je al zodra je het plaatje bij de video had gespot. Koos, JJ en Jelle zitten klaar om het weekend en een aantal brieven met jullie door te nemen. Waar het mee te maken heeft, weten we niet precies, maar de laatste tijd komen er meer brieven en vragen via social media binnen dan we in Brievenmaandag kunnen beantwoorden. Ach ja, liever teveel dan te weinig. Hoe dan ook: je bent wederom van harte uitgenodigd om deze Brievenmaandag over erotische brieven en Red Dead Redemption 2 te checken.

Onze aandacht werd getrokken door een bijna erotische brief over de Tokyo Game Show

Jawel! Met de instroom van talloze brieven hebben we een selectie gemaakt van wat er binnen is gekomen. Daar hebben we zo lang over gedaan dat Brievenmaandag wat later gepost moest worden, maar ach, zo gaat het soms in het leven. Deadlines zijn ook maar relatief en een door mensen bedacht concept. Anyway, mooie brieven dus. Eentje die onze aandacht vooral trok was de bijna erotische brief over de Tokyo Game Show. We hebben er nu nog warme koontjes van, want de auteur is een woordkunstenaar pur sang. Zoals de titel al suggereert ook een vraag over Red Dead Redemption 2. Het is altijd moeilijk om namens Rockstar te spreken, maar het drietal doet hun best om in de huid van de gametitaan te kruipen. Dat duurt natuurlijk nooit lang, want eigenwijs als ze zijn, komen de eigen meningen snel aan bod.

Tot slot is er voor de liefhebbers aankomende vrijdag naast het station van Hilversum een gratis mini game-event waar wij de actie zullen verzorgen. Van 13.00 tot 17.00 gaan we gewoon met iedereen die er zin in heeft Tekken, Rocket League en MicroMachines spelen op een giga scherm in de buitenlucht. Hopelijk is het dus mooi weer, en zo niet, dan worden we gewoon met zijn allen lekker nat. Voor nu, geniet even lekker van deze fruitige en licht erotische Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch