Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Epstein, glasvezel en backwards compatibility

12/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeuj! Het is weer maandag en dus tijd voor brievenmaandag! Koos en Boris zitten klaar om de brieven door te nemen en vragen te beantwoorden. Onder meer de situatie rondom Epstein wordt besproken, net zoals de volgende generatie consoles en de backwards compatibility die daarbij komt kijken. Check het item en krijg antwoorden op alle vragen!

Wat is er gebeurt met Epstein?

Dat is op dit moment misschien wel de meest gestelde vraag ter wereld. Want heeft Epstein, de miljardair die wordt verdacht van kindermisbruik, wel in zijn cel zelfmoord gepleegd of zit er meer achter en wordt dit geheim gehouden? Zo’n beetje iedereen vraagt zich af of de doodsoorzaak daadwerkelijk zelfmoord is en wat er voor de buitenwereld verborgen wordt gehouden. Zo ook Boris en Koos, die natuurlijk hun eigen mening hebben over dit onderwerp. En natuurlijk weet Boris het gesprek weer zo te sturen dat het over Bitcoin gaat.

Glasvezel ja of nee?

De mannen gaan hier naar aanleiding van een vraag verder op in. Het gaat in dit specifieke geval vooral om het streamen. Is het de moeite waard om glasvezel te nemen? Wordt het bijvoorbeeld makkelijker om te streamen en is de uploadsnelheid de moeite waard om over te stappen? Boris en Koos vinden van wel en leggen in deze brievenmaandag uit waarom.

Nieuwe consoles wel de volgende generatie?

Of de vooruitgang daadwerkelijk zo groot zal zijn is afwachten. Gaat de overgang net zo’n grote impact hebben als de overgang van Xbox 360 naar Xbox One en van de PS3 naar de PS4? De focus lijkt namelijk meer te liggen op backwards compatibility, ondanks dat de consoles natuurlijk grafisch gezien een upgrade zullen krijgen. Koos en Boris bespreken het en beantwoorden hiermee ook meteen een vraag!

Hoe denken jullie over de Epstein-situatie? Heb of overweeg je glasvezel? Welk van de volgende generatie consoles kijk jij het meeste naar uit en ga je gebruik maken van backwards compatibility? Laat het weten in de comments en deel je mening!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch