Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Epic Store, PlayStation exclusives en tegenvallende games in 2018

10/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het scheelde weinig of deze aflevering van Brievenmaandag was begonnen zonder ook maar één Gamekings-presentator op de bank. Een unicum. Emiel was de opname namelijk glad vergeten (nogmaals dank Emiel), Koos kwam net op tijd aan en JJ had de vragen nog niet uitgeprint. Totale chaos dus. Maar het kwam precies op tijd goed. Laten we het er op houden dat de heren allemaal aan een Kerstvakantie toe zijn. Dat moment is echter nog niet daar en dus moeten de twee gewoon volle bak gas geven. En dat doen Koos en JJ dus ook in de Brievenmaandag van maandag 10 december 2018.

Donderdag 20 december: Gamekings Kerst party @ Blast Galaxy. Free entree.

Allereerst is er aandacht voor de Kerst Party die Gamekings geeft op donderdag 20 december in de Blast Galaxy Arcade van Steven. Vanaf zeven uur kunnen Premium-leden gratis met een introducee naar binnen om te genieten van volle bak retro-gaming, toernooitjes met toffe prijzen, gezelligheid, hapjes en drankjes en als klap op de vuurpijl een DJ-set van Richard Fucking Simon. Langskomen? Stuur een mailtje naar redactie@gamekings.tv en geef even aan of je alleen komt of met een vriend(in).

En de vragen voor Brievenmaandag dan? Die zijn er ook. Bijvoorbeeld van welke developer we graag een biografie zouden zien? En zijn er gebeurtenissen in de gameshistorie waarover wij graag een boek zouden geschreven zien worden? En dan de Epic Store. Heeft die online winkel kans van slagen? En als het succesvol wordt, kan Microsiot daar dan ook van profiteren? En waarom is de ontwikkeling van Unreal Tournament stopgezet? Komt dat door het succes van Fortnite? Of de komst van de Epic Store? Tot slot ook de vraag of er nog een grote Kerst Live Stream komt. Het antwoord verklappen we nu al: natuurlijk. Waar feest is, daar is Gamekings. Dus ja, het is vrijdag 21 december aan vanaf 14:00 uur! Een lekker volle Brievenmaandag dus. Veel kijkplezier!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch