Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Elden Ring, Gran Turismo 7 & HBO Max

14/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij de rubriek waar we elke weer al jullie brandende vragen beantwoorden. Want met al die games die zijn uitkomen en de bizarre tijd waarin we leven, zijn er altijd vragen waar je een antwoord op wilt hebben. Brievenmaandag staat voor je klaar met een lekkere stapel aan brieven. Zo behandelen Boris en Koos vandaag over onder andere Gran Turismo 7, Elden Ring, HBO Max, E3 2022 en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Klik dus maar snel op de Play knop en check of jouw vraag beantwoord is.

Brievenmaandag over het beste race stuur voor Gran Turismo 7

Wat moeten we toch zonder al die vragen? Zo vraagt een community-lid in deze editie of we nog wat aanraders hebben voor HBO Max. Want die service is net gelanceerd in Nederland. Alleen lijkt het aanbod hier (nog) wat minder. Weten wij nog wat vette series of films of moet je deze service nog even links laten liggen? Verder praten we over Gran Turismo 7. Want die racer wil je natuurlijk spelen met een goede racing set-up. Een kijker komt met de vraag of we weten wat het perfecte stuur voor deze game is? En dit zijn niet de enige vragen die Boris en Koos vandaag beantwoorden.

Gaat er ooit nog een echte E3 komen?

De twee hebben we ook over de E3 2022. Want die is dit jaar nog (steeds) digitaal. Gaat er ooit nog een echte E3 zijn? Daarnaast is dezelfde persoon benieuwd naar hoe we omgaan met het onwijze hoge aantal aan vette games dat dit jaar op de markt komt. Hoe overleven we dat? Dit en nog veel meer ga je allemaal zien en horen in deze Brievenmaandag. Zit je dit nu te kijken of te luisteren en denk je bij jezelf van ‘shit, ik heb ook een brandende vraag’? mail ze naar redactie@gamekings.tv of in ons Discord kanaal. Wie weet dat je het antwoord in de volgende editie van Brievenmaandag terug ziet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch