Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Baldur’s Gate, E3, Bad Company & tabletop games

17/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. En dit is er niet zomaar één. Het betreft ten eerste de laatste editie die we doen vanuit onze oude studio. Nog een keer dus ons vaste riedeltje voor de traditionele maandag show in het kantoor boven Blast. Plus het is de eerste Brievenmaandag waar Huey in zit. We behandelen vandaag brieven over Battlefield 2042, de E3 en tabletop games. Daarnaast hebben we een oproep om hulp van een trouwe Premium Baas. Je ziet en hoort het allemaal in deze gloednieuwe editie van Brievenmaandag vanuit de oude studio.

Vragen over Tabletop games

We hebben het vandaag onder meer over podcast set-ups. Er is namelijk een kijker een eigen podcast kanaal begonnen. Hoe maak je een optimale setup? We hebben verder brieven binnengekregen over ShadowMan Remastered. Of een brief die vraagt om wat onze all time favoriete game is? Omdat we onlangs in PremiumVision Dungeons & Dragons zijn gaan spelen, is er ook een vraag binnen gekomen over de zogenaamde tabletop games. Wat is onze mening over Voice of Cards: The Isle Dragon Roars? Kennen wij die game? Zo niet, hebben we dan zin om ons daarin te verdiepen? Dit en nog veel meer ga je allemaal zien en horen in deze editie van Brievenmaandag. Volgende week openen we de nieuwe studio met de volgende aflevering. 

Brievenmaandag over het steunen van een actie voor een Premium baas

Tot slot hebben we van een trouwe kijker en community lid een oproep binnen gekregen. Het betreft onze Premium Baas Berend en zijn zoon Noah. Zij kunnen onze/jullie hulp goed gebruiken. Vanwege een zeldzame aandoening bij zowel vader als kind zou hij graag een nieuwe een speciale bakfiets willen aanschaffen. Zodat hij met zijn kind buiten kan fietsen. Jij kan hem helpen deze droomwens uit te laten komen. Hier kun je de link voor eventuele donaties vinden. En je weet het, alles mag, niks moet.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch