Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Disco Elysium, Microsoft vs Sony en VR

16/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een nieuwe week, maar niet zo maar een week. Het is de eerste week van de eindeloze eindejaarscontent. Maar, voordat hieraan begonnen wordt is het eerst tijd voor Brievenmaandag. Want er zijn behoorlijk veel brieven binnengekomen. JJ en Koos beantwoorden onder meer vragen over Disco Elysium, VR en Microsoft vs Sony. En er zijn ook behoorlijk wat vragen voor Koos over technische dingen. Voor alles en iedereen wat dus.

Waar is Disco Elysium?

Wel in de Premium Awards voor beste indie in ieder geval. De game krijgt veel goede kritieken te verwerken en wordt door velen gezien (samen met The Outer Wilds) als de indie game van 2019. De vraag is of deze game nog behandeld gaat worden door de heren en of er mensen op de redactie zijn die interesse hebben in de game.

Microsoft vs Sony

Het is natuurlijk niet te voorkomen. Zeker niet nu Microsoft tijdens de Game Awards even vrolijk met zijn volgende console, de Xbox Series X, kwam. En de vraag is of PlayStation al meteen moet reageren en hoe het dan moet reageren? Is het ├╝berhaupt wel nodig om te reageren? Dit is de vraag waar Koos en JJ antwoord op proberen te geven.

Wat zijn aanraders voor de PlayStation VR?

Ja, zeg het maar. Dat bijna elk bedrijf met betrekking tot VR nog een beetje zoekende is, mag wel duidelijk zijn. Dat het een gat in de markt is, is ook wel bekend. En dat er steeds meer bedrijven interesse beginnen te tonen in deze markt is dan een logisch gevolg. Want niemand heeft voorlopig de perfecte formule gevonden. Zowel niet qua prestaties (misselijk worden en ga zo maar door) als qua content. Maar goed, welke games op de PS VR zijn de games om eens aan te beginnen? JJ en Koos, fervente VR-gamers (not), proberen een paar games te noemen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch