Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Destiny 2, de Game Awards en games van 100GB+

12/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zitten we dan, lekker gezellig op de bank. Het is tijd voor Brievenmaandag! Vandaag gaat Boris samen met een nieuwe Gamekings presentator alle brieven met jullie doornemen. Of wacht, het is gewoon Jelle die naar de kapper is geweest. Pfoe, wat moet dat een opluchting zijn om die lange goddelijke lokken niet voor z’n gezicht te hebben tijdens het gamen. Terug naar Brievenmaandag, Boris gaat je ook haarfijn uitleggen wat er precies is gebeurd met de website dit weekend. Nee, het waren niet de russen of Kevin. Pak je briefopener uit de la en luister mee naar wat er deze week allemaal is binnengekomen bij ‘Brievenmaandag over Destiny 2, de Game Awards en games van 100GB+’.

Het business model van Destiny 2

Deze week kregen we een leuke vraag binnen over Destiny 2. Activision heeft namelijk een leuke actie voor Destiny 2. Je kunt de game gratis downloaden tot 18 november 2018 via Battle.net. Helaas krijg je met deze versie alleen de basisversie van Destiny. Je zult hiernaast nog wel alle DLC moeten aanschaffen om up to date te blijven met de huidige spelers. Hier zit nog wel een prijskaartje aan van €52. Nu werd ons gevraagd waarom Bungie voor dit model is gegaan en niet alle DLC gratis heeft gemaakt en meer met microtransactions aan de gang gaat.

Game Awards 2018!

De jaarlijkse Game Awards staan bijna voor de deur en natuurlijk gaan wij daar nog wel een item over maken. De nominaties zullen plaatsvinden op dinsdag 13 november 2018. Om de uitzending live thuis te kijken zul je helaas tot 2:30 uur ’s nachts wakker moeten blijven op 7 december. Wie o wie gaan die awards binnen slepen? Zal Fortnite de beste multiplayer game worden van 2018? En gaat God of War of Red Dead Redemption 2 game of the year binnen slepen? Wat denken jullie? Ga jij kijken? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch