Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Dead Island 2, Indiekings & gamen met tegenzin

24/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is keihard maandag. Ook deze week kwamen er meer dan genoeg toffe en, zoals altijd, prangende brieven binnen. Waardoor we voor de 1235429ste keer een nieuwe editie van Brievenmaandag kunnen vullen. Vandaag zitten Jasper, Jelle en Koos achter de desk. Klaar om naast het beantwoorden van de vragen ook een paar toffe randzaken nader te duiden. Bijvoorbeeld hoe zij het afgelopen weekend hebben beleefd. En wat ze van het klote weer buiten vinden. Weten zij misschien wanneer de lente gaat komen? Daarnaast behandelen ze vragen, vragen en nog eens vragen. Bijvoorbeeld over of je Dead Island 2 kunt spelen als je Dead Island 1 niet hebt voltooid? Iemand anders wil weten of The Day Before de beloftes gaat waarmaken? Er is immers veel onduidelijkheid rondom deze game die door een zeer klein team gemaakt wordt. Of een vraag over wat voor coole shit je kunt gaan kopen als je in Taipeh bent? De antwoorden op deze en andere vragen gaan je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 24 april 2023.

Brievenmaandag: Wat voor coole shit kun je kopen in Taipeh?

Vragen, vragen en nog eens vragen. Dat is de basis van Brievenmaandag. En vragen gaan de drie heren beantwoorden. Bijvoorbeeld waarom we geen Indiekings meer doen. Heeft Vampire Survivors niet bewezen dat indiegames tot de beste spellen van het jaar kunnen behoren? Een andere brievenschrijver vraagt wanneer wij voor het laatst echt een wow-gevoel hadden bij het spelen van een game? En wow staat hier dus niet voor World of Warcraft.

Kun je Dead Island 2 spelen als je Dead Island 1 niet hebt (uit)gespeeld?

Brievenmaandag bevat ook deze week meer dan genoeg content om jou een dik uur te gaan vermaken. Laat dat maar aan Jasper, Jelle en Koos over. Ram dus snel op die Play knop en check de nieuwe editie van onze langlopende brievenrubriek. Zodat de week lekker kalm en kabbelend begint.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch