Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de XBOX One X en het veranderen van je Gamertag

04/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag, brievendag! Dit keer zijn Shelly, JJ en Kevin aangeschoven om jullie vragen te beantwoorden. Afgelopen weekend was wat het weer betreft alles behalve vrolijk te noemen. Dit weerhield de Gamekings er echter niet van erop uit te gaan. Zo bezocht Shelly een winterfestival in Rotterdam. Kevin en JJ hebben hebben het rustig aangedaan afgelopen weekend. De consoles en pc hebben ongetwijfeld staan ronken. Wanneer de heren en dame klaar zijn met het terugblikken op hun weekend, gaan ze door met het beantwoorden van jullie brieven. Check nu deze Brievenmaandag over de XBOX One X en het veranderen van je Gamer Tag!

Je Gamer Tag veranderen heeft meer voeten in aarde dan je denkt

Eenmaal opgewarmd stuiten Shelly, Kevin en JJ deze brievenmaandag op een inzender die problemen kent met het veranderen van zijn PlayStation Gamer Tag. Veel mensen zal dit euvel bekend voorkomen. Als onbezonnen jonge gamer maak je op jonge leeftijd je Gamer Tag aan, niet beseffend dat deze tot het einde der dagen vaststaat. Op Steam is het mogelijk je Gamer Tag te veranderen, maar blij PlayStation is dit dus zoals gezegd niet het geval. Kevin legt in deze Brievenmaandag uit waarom het veranderen van je Gamer Tag op de PlayStation zoveel voeten in aarde heeft. Hiernaast komt er een brief binnen van een nieuwbakken XBOX One X-eigenaar die naarstig op zoek is naar toffe games. Shelly, Kevin en JJ geven advies en redden de desbetreffende Gamekings-kijker van de verveling.

Uiteraard gaan Shelly, JJ en Kevin vragen uit de Twitch-chat beantwoorden. Brievenmaandag gaat rond 12:00 uur op maandag immers altijd LIVE! Heb je dit onverhoopt moeten missen? Of wil je Shelly, Kevin en JJ in de replay jullie brieven zien beantwoorden? Check nu deze Brievenmaandag over de XBOX One X en het veranderen van je Gamer Tag!

Zoals jullie zien en horen mist in de eerste paar seconden het geluid. Technische mankementen waren de oorzaak. Excuses hiervoor. Gelukkig hebben we het wel kunnen ondertitelen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch