Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de winnaar van de Diablo 3-prijsvraag

23/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week betekent een nieuwe Brievenmaandag! Je kunt wel zeggen dat dit een klein beetje een jetlag-Bievenmaandag is. Dennis is net terug uit Los Angeles en heeft daar samen met Rogier en Boris een enorm vette aflevering opgenomen. Vanochtend is hij op Schiphol aangekomen en meteen naar de redactie gereden om aan te schuiven bij deze gloednieuwe Brievenmaandag. Er zijn een hoop brieven en tweets die besproken worden en de winnaar van de Diablo 3-prijsvraag wordt bekend gemaakt. Dus wacht niet langer en kijk snel deze ‘Brievenmaandag over de winnaar van de Diablo 3-prijsvraag’!

Een tijdje terug hadden we een hele speciale prijsvraag. Je kon een PlayStation 3 winnen met Diablo 3, drie extra controllers en een Diablo 3-decal voor op de PlayStation 3-console. We kregen super veel reacties binnen en vandaag hebben we dan eindelijk een echte winnaar!

De grote release van Grand Theft Auto V is achter de rug en het is ineens erg rustig op straat. Grote mediabedrijven zijn nergens te vinden als er een grote release van een game is, maar wanneer er negatief nieuws is, duiken ze er allemaal op af. Bij GTA V is het natuurlijk makkelijk om te zeggen dat het een slechte invloed heeft op jongeren of dat je er makkelijk verslaafd aan kunt raken. De Telegraaf vindt dat gameverslaving net zo schadelijk is als alcohol en drugs. JJ werd meteen platgebeld door allerlei media en is er een beetje klaar mee dat games zo snel het doelwit worden van dit soort beweringen. Gelukkig hebben we in deze Brievenmaandag nog genoeg positief nieuws over games!

Valt je komende week iets op of heb je een brandende vraag, kun je deze natuurlijk sturen naar #brievenmaandag op Twitter of e-mailen naar redactie@gamekings.tv en wie weet komt jouw brief aan bod in Brievenmaandag!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch