Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de voorbeeldfunctie en Stranger Things

30/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Een nieuwe week op Gamekings.tv. Ondanks deze vertrouwde intro, is dit een bijzondere editie van Brievenmaandag. We gaan immers LIVE! Dit is strikt genomen niet de eerste keer dat we LIVE gingen met de populairste rubriek op Gamekings.tv. Wel is het zo dat we dit vanaf heden standaard gaan doen. Ditmaal zijn Jelle, Koos en Shelly aangeschoven om jullie brieven te gaan beantwoorden. Naar goed gebruik bespreken de heren en dame eerst even het weekend. Zaterdag stonden de laatste opnames van het achttiende Gamekings-seizoen op het programma. Zodoende was het weekend kort. De zondag is dan ook vooral benut om eens lekker onderuitgezakt op de bank te hangen. Check nu deze Brievenmaandag over de voorbeeldfunctie en Stranger Things!

De heren worden aangesproken op hun ‘voorbeeldfunctie’

Ook in deze speciale editie van Brievenmaandag beantwoorden Koos, Shelly en Jelle ‘gewoon’ de ingestuurde brieven. Hierin worden de heren en dame er door een kijker op gewezen dat de Gamekings in zijn ogen een voorbeeldfunctie hebben. Jelle en Koos hebben hier zo hun eigen ideeën over en in deze Brievenmaandag gaan ze hier dieper op in. Nadat de vooraf ingestuurde brieven allen van een gedegen antwoord zijn voorzien, gaan Shelly Koos en Jelle verder met wat vragen uit de chat. Hierbij komt onder andere het tweede seizoen van Stranger Things ter sprake. Shelly laat met het oog op de naderende review nog niet al te veel los, terwijl Jelle een klein tipje van de sluier oplicht.

Hebben jullie Stranger Things Season 2 al gecheckt? Laat je horen in de comments onder deze Brievenmaandag over de voorbeeldfunctie en Stranger Things!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch