Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de veranderde E3, Days Gone en Twitch haters

29/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

3,2,1…. Heeeeuuuj! Skate en JJ zitten voor je klaar om brieven met je door te nemen. Dat gaat genieten worden! En we hebben weer heel wat mooie brieven gekregen. Tijd om ze eens flink door te lezen en zo goed mogelijk antwoord proberen te geven. En we hadden ook een bijzonder actieve chat op Twitch vandaag.

Twitch Haters

Over Twitch gesproken. Skate irriteert zich behoorlijk aan bepaalde mensen die op Twitch zitten te haten. Hij kan zich niet vinden in de kritieken. JJ doet ondertussen een boekje open over zijn streaming toekomst, of toch niet.

Days Gone

Days Gone wordt zeer gematigd ontvangen. Ook bij ons was de review niet bepaald goed. Is de game dan zo slecht? En waarom verkoopt het spel dan wel heel erg goed? JJ heeft er eens over na zitten denken en komt tot de conclusie dat PlayStation een naam heeft opgebouwd voor goede exclusives, en daar plukken ze gewoon ook de vruchten van bij een minder goede exclusive. Heeft Skate eigenlijk zin om de game te spelen?

Het is bijna tijd voor de E3!

Nu de Vietnam trip erop zit kunnen we langzaam aan de E3 gaan denken en wat hebben we er weer zin in! Maar de E3 is niet meer wat het geweest is en het zal zeker een ander evenement worden dan voorgaande jaren. Geen PlayStation, geen EA. Maar waarvoor trekken de mannen nou wel naar de E3? Waar zitten ze op te wachten en waar hopen ze op? JJ en Skate branden los.

Heb jij ook zo’n zin in de E3? En waar kijk je dan het meeste naar uit? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen over bijvoorbeeld de E3! Wij beantwoorden ze graag. Wil je nou ook graag dat je brief in brievenmaandag komt, stuur ons dan een mailtje,tweetje,brief of iets anders op en dan behandelen we je vraag voor je.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch