Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de ultieme game room, game PC’s en 5G gaming

22/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dat kan niks anders betekenen dan twee Gamekings die plaats nemen op de bank om jullie brieven te behandelen. Deze keer over de ultieme game room, game PC’S en over wat 5G voor de toekomst van gaming betekent. Ben je er klaar voor op deze bloedhete dag? Zet je zonnebril maar op want dan gaan we lekker brieven lezen!

De magie van 5G?

Wat gaat 5G betekenen voor de toekomst van games? Spelen we straks overal supersnel onze online shooters en andere games? Jelle en Koos kijken in de toekomst. Zouden zij wel een potje Halo willen spelen in de trein of op vakantie? En hoe kijken jullie eigenlijk naar 5G en games?

De ultieme game room?

Hoe ziet de ultieme game room van Jelle en Koos er eigenlijk uit? Staat deze vol met figurines van RPG’s? Hangen de guns aan de muur? Jelle en Koos branden los over hun ultieme game kamer en vertellen je of die donker is zonder ramen of dat er wel een beetje licht in mag komen. Hebben de heren eigenlijk zelf thuis een game kamer? Of gamen ze op de tv in de woonkamer? Je hoort het allemaal in deze brievenmaandag. Daarnaast wordt er natuurlijk ook het nodige geouwehoerd buiten de interessante vragen om.

Hoe begin je met het maken van een game PC?

Hoe kun je je het beste informeren als je een sicke game PC wilt maken? Koos heeft er veel ervaring mee en gaat jullie dus vertellen hoe hij dat destijds heeft aangepakt. Ben je hier benieuwd naar? Bekijk dan snel de video hieronder! En vergeet ook niet al je vragen daarna te stellen in de comments, over een sicke game PC bijvoorbeeld.

Hebben jullie nog vragen voor de volgende brievenmaandag? Stel ze dan gerust! Dat mag in de comments maar ook via Twitter, Instagram of ouderwets via de mail.

Reell Giveaway

Hatseflats! Zoals beloofd in EvdWL doen we in samenwerking met onze vrienden bij Reell een giveaway op Instagram. Enige wat je daarvoor hoeft te doen is jouw favoriete emoji in de comments te gooien!

P.S. scoor alleen deze week 25% korting op ALLES uit de Reell shop op www.reellshop.nl met de actiecode GK25.

 

View this post on Instagram

 

GIVEAWAY – Van onze vrienden bij @reelljeans mogen we dit Reell pakket weggeven! Wil jij deze winnen drop dan hieronder in de comments jouw favoriete emoji! ? P.S. scoor alleen deze week 25% korting op ALLES uit de Reell shop op www.reellshop.nl met de actiecode GK25

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch