Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de tiers van PS Plus, NFT’s, voice chat & de NE3

27/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door MSI Notebooks. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De ene maandag is de andere niet. En dat is maar goed ook, anders zouden we elke keer dezelfde editie van Brievenmaandag hebben. En dat wil je niet… Deze maandag hebben we een speciale editie van Brievenmaandag. Ten eerste omdat MSI Notebooks of beter gezegd de de sponsor is en een fijne headset voor de beste brief klaar heeft liggen. Ten tweede omdat niemand minder dan good old Donny in de studio is om te kijken of hij de karakteristieke ‘jeeeuuuhhh’ nog in zich heeft.  Samen met JJ zit hij klaar achter de desk en geven ze antwoord op vragen over onder meer de PS Plus tiers van PlayStation, Xbox vs PlayStation als het op games aankomt en problemen met voice chat, Je ziet en hoort het allemaal in de Brievenmaandag van maandag 27 juni 2022.

Wat vinden wij van de tiers van PlayStation Plus?

De tiers van PlayStation Plus zijn nu ook in Nederland operationeel, zoals je dat met een mooi woord zegt. Wat vinden wij er van? Bang for buck of weg gegooid geld? Of wie weet iets er tussen in? het antwoord hoor je in deze video. Andere vraag. Als je samen met je vriendin aan het gamen bent, kan dat tot problemen leiden. Een van die problemen is de voice chat. de brievenschrijver heeft een technisch probleem. En dan is het toch wel fijn dat de technische goed besnaarde Donny in de studio zit. Helemaal omdat JJ echt niks van techniek weet.

Eindelijk een setje dillema’s vanuit de community bij Brievenmaandag

Deze week ook een fijn setje dillema’s. iets wat wij altijd op waarde weten te schatten. Ook Donny. En dus gaan we je een lekkere verrassende editie van Brievenmaandag voorschotelen. Enjoy.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch