Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de SNES Classic Mini en Firstlook Festival

02/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Er staat weer een nieuwe week voor de boeg. Ook deze week gaan we, tussen alle drukte omtrent de tiende editie van Firstlook Festival door, weer keihard aan de slag om nieuwe items op de website te knallen. In deze editie van brievenmaandag nemen Skate , JJ en Shelly plaats om de weer massaal ingestuurde brieven van een gedegen antwoord te voorzien. Voordat deze brievenmaandag echt losbarst, nemen de heren en dame naar goed gebruik het weekend door. De Gamekings hebben niet al te veel gedaan de afgelopen twee dagen, waardoor ze snel over gaan op de orde van de dag. Benieuwd wat ze allemaal bespreken? Check nu deze Brievenmaandag over de SNES Classic Mini en Firstlook Festival!

Skate is een beetje sip

Naar aanleiding van de treurige gebeurtenissen in Las Vegas en Barcelona, komt Skate wat langzaam op gang deze brievenmaandag. Gek is dat natuurlijk niet. Mensenleed gaat ons allen aan het hart. Zijn professionaliteit zorgt er echter voor dat er ook deze maandag weer op een normale manier brieven worden behandeld. Zo vraagt een van de vele trouwe kijkers zich af of games nou moeilijker zijn geworden in vergelijking met vroeger. Het antwoord hierop is natuurlijk een inkoppertje, maar gelukkig komt JJ ook met een logische verklaring.

Vorige week vrijdag kwam de SNES Mini uit. Dit was voor velen reden tot het plaatsen van dolblije tweets en Instagram/Facebook posts. Shelly heeft Nintendo’s nieuwste oude console voor de gelegenheid meegenomen naar de redactie. De game queen is ook al in het bezit van een NES Mini. Haar liefde voor Nintendo blijkt dus dus meermaals onvoorwaardelijk.

Hebben jullie de SNES Mini gehaald? Zo ja, welke titels ga je weer eens oppakken? Laat je horen in de comments onder deze Brievenmaandag over de SNES Classic Mini en Firstlook Festival!

Heb jij al kaarten gescoord voor Firstlook Festival? Grijp hier je kans!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch