Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de PS5, Final Fantasy Online en het onderhoud van je PC

26/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe maandag, nieuwe Brievenmaandag. Zo gaat dat al vele, vele jaren. Zo ook nu. Met dit keer Daan en een net van vakantie terug gekeerde Koos. In deze editie behandelen de twee een stapel brieven en laten ze de NZXT-PC zien die Boris en Daan twee weken terug samen hebben gebouwd via de BLD-optie. Hoe ziet de desktop eruit. Kan hij de twee fanatieke PC-mannen behoren? Verder dus vragen genoeg. Bijvoorbeeld over hoe wij onze PU schoon houden. Intern dan wel te verstaan. En welke PS5 zouden wij kopen? Met of zonder harde schijf? Dat en meer wie allemaal behandeld in de editie van Brievenmaandag van maandag 25 juli.

Hoe hou je een PC goed schoon en up to date?

De PC is populair bij Gamekings. Populairder dan ooit zou je rustig kunnen stellen. Eigenlijk houdt alleen JJ zich afzijdig van de PC. Te lastig en dus een te hoog sloopgevaar. Maar hoe houden wij die PC schoon en up to date? Hoe gaan we met hoe houden drivers om,  gebruiken we bepaalde schoonmaak-software zoals afterburner? Zijn er zaken die je absoluut niet mag doen omdat ze schadelijk zouden kunnen zijn voor je pc? En welke instellingen hebben jullie veranderd in Windows om de prestaties te verbeteren? Een lesje PC-onderhoud dus op deze vroege maandagochtend. Want ja, 12 uur is vroeg voor ons.

Brievenmaandag: Moet je de PS5 met of zonder disk kopen?

We kregen ook een vraag over de aankoop van een PS5. Zouden wij gaan voor de versie met of zonder disk? Beide hebben namelijk zo hun voor- en nadelen. En nu World of Warcraft een beetje aan het inkakken is, gaan we dan voor ESO of Final Fantasy Online? Je ziet en hoort de antwoorden allemaal in deze nieuwe editie van Brievenmaandag. Een fijne week alvast en stay safe!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch