Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de PS4 Pro en Guild Wars 2

04/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuwe brievenmaandag! Na een enerverend weekend vol livestreams (jaja Koos streamt nu ook, klik hier om zijn kanaal te volgen ;-)) zitten ditmaal Shelly, Koos en Jelle klaar om jullie vragen van een piekfijn antwoord te voorzien. Uiteraard kan het doornemen van de brieven niet starten zonder dat de heren en dame uitgebreid hebben teruggeblikt op hun weekend. Niettemin staat er deze week een dermate grote release op het programma, dat het gesprek op natuurlijke wijze wordt geopend met Destiny 2. Nadat Shelly, Koos en Jelle hun verdere avonturen hebben gedeeld, buigen ze zich over een aantal interessante brieven van kijkers. Benieuwd naar wat de Gamekings allemaal behandelen? Check dan nu deze Brievenmaandag over de PS4 Pro en Guild Wars 2!

De release van Destiny 2 houdt iedereen bezig

Deze brievenmaandag opent met een brief over Guild Wars 2. De inzender in kwestie is een groot fan van de MMORPG, maar merkt op dat er weinig media-aandacht is voor de serie. Shelly, Koos en Jelle buigen zich over de vraag hoe dit mogelijk is. Heeft dit wellicht met de grote nalatenschap van World of Warcraft te maken? Verder zijn er weer vragen binnengekomen met betrekking tot de PS4 Pro. Met de naderende najaarsgekte vragen steeds meer mensen zich af op welk platform ze hun pareltjes willen spelen. De (kleine) grafische verschillen van de PS4 Pro ten opzichte van de PS4 doet veel mensen toch twijfelen. Verder speculeren de heren over de toekomst van Crytek. De ontwikkelaar die in het verleden topgames als de Crysis-serie afleverde, lijkt wat op lager wal geraakt. Niettemin lijkt de studio wel aan een aantal nieuwe games te werken.

Kijken jullie ook uit naar een nieuwe Crytek-game? Konden jullie de Crysis-serie waarderen? En twijfelen jullie ook op welk platform je de toppers van dit najaar gaat spelen? Laat je horen in de comments onder deze Brievenmaandag over de PS4 Pro en Guild Wars 2!

Hier de beelden van de niet door Sony uitgebrachte Gran Turismo Sport Edition:

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch