Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de perfecte roadtrip en de Nintendo Switch

08/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De allereerste Brievenmaandag van het jaar 2018. En hoe kunnen we anders het jaar beginnen dan met Jelle en opperbaas Boris. Het is weer een ouderwetse Brievenmaandag maar nu op de bank in de gloednieuwe  studio. Het gaat natuurlijk over de Azië-trip waar de heren op de bank super veel zin in hebben. Brievenmaandag is niets zonder brieven, en we hebben weer een hoop brieven binnen gekregen. Over de Nintendo Switch, de perfecte Roadtrip en the Elder Scrolls 5. Wil je weten wat de heren van deze kwesties vinden, kijk dan “Brievenmaandag over de perfecte roadtrip en de Nintendo Switch”.

Katja Schuurman, Scarlett Johansson of Gordon?

Iedereen op de redactie heeft het erover, de Azië-trip. Koos, Jelle, Boris en Daan gaan deze maand richting Azië om een trip daar de gamecultuur te meten en veel van het land te zien. Boris en Jelle blikken alvast vooruit op de trip. Een schrijver heeft een hele bijpassende vraag, wat is de perfecte trip? De heren op de bank filosoferen er flink erop lossen, wie zouden ze meenemen en welke muziek past erbij?

Naast de meest perfecte trip wordt ook de Switch besproken, krijgt deze console van Nintendo een redesign in 2018? En gaan we dit jaar nog wat horen van de nieuwe Elder Scrolls game? Wat denken jullie en wat is voor jullie de perfecte roadtrip? Plaats het in de comments van deze “Brievenmaandag over de perfecte roadtrip en de Nintendo Switch”.

Heb je een ook een prangende vraag of heb je een onderwerp waar je de mening van de Kings graag over wilt horen? Stuur dan een mail naar redactie@gamekings.tv of gebruik #Brievenmaandag op social media. Brievenmaandag wordt elke Maandag live opgenomen om 12:00, kijk gezellig mee op twitch.tv en praat mee over de brieven met de Gamekings community. Of kijk Brievenmaandag elke maandag om 16:00 op Gamekings.tv.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch