Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Nintendo Switch en Yakuza Zero

09/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

En toen was het gewoon alweer de tweede maandag van 2017 en daarmee zijn de scholen ook weer begonnen. Normaal gesproken zou dit een treurige dag zijn, maar gelukkig zijn JJ, Emiel en Steven er voor jullie om alle brieven te beantwoorden en deze maandag toch een beetje leuker te maken. Check het in deze nieuwe Brievenmaandag over de Nintendo Switch en Yakuza Zero.

De Kings hebben weer een lekker game weekend achter de rug. Zo heeft Steven de games er bij gepakt die hij heeft gekocht in de Steam Sale van de afgelopen maand. Emiel heeft heel wat uurtjes in Mad Max gestoken die hij ook voor een koopje in huis heeft gehaald.

Ook deze week zijn er genoeg vragen en dilemma’s binnen gekomen. Zo kregen we bijvoorbeeld de vraag of er een verband zit tussen de productiewaarde en ontwikkeltijd van een game en het aantal verkochte exemplaren van een game. Ook werd er gevraagd of we al iets meer wisten van de game Yakuza Zero, die deze maand nog uit gaat komen. Oftewel genoeg spraakvoer!

Ben je benieuwd wat JJ, Emiel en Steven van deze brieven vinden en wat er nog meer gebeurd is afgelopen week? Check snel deze nieuwe Brievenmaandag over de Nintendo Switch en Yakuza Zero!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch