Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Nintendo Switch en game vergelijkingen

16/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maandag is aangebroken, en wat voor één. De Blauwe Maandag! Om alle duisternis toch weer een stuk aangenamer te maken, beginnen Emiel, JJ en Skate deze week met het doornemen van de brieven. Pak een stoel, stuur je baas weg en check deze: Brievenmaandag over de Nintendo Switch en game vergelijkingen!

Dit weekend stond volledig in het teken van de Nintendo Switch en na alle verwachtingen die zijn opgebouwd, zijn er nu nog steeds een boel vragen. Zo ook onder onze community. Onze grote Nintendo fan, Emiel is afgereisd naar Frankfurt om zijn eerste ervaringen op te doen met deze nieuwe console. Hoe hij denkt over de Switch en wat er verwacht wordt, wat betreft toekomstige games, wordt besproken in dit item. Naast het grote nieuws van de Nintendo presentatie, zijn er ook dilemma’s over welke games en hardware er gehaald moeten worden. Want wat vinden de heren van de verschillende single player race games van dit moment en valt Horizon Zero Dawn te vergelijken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild?

Dit en meer zie je in de video hierboven weergegeven. Mocht je benieuwd zijn naar Emiel zijn eerste ervaring met de Switch? Dat kan je woensdag hier op de website zien!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch