Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de GOTY van Shanna, gaming laptops & Game Pass

10/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een bijzondere editie van Brievenmaandag. Het is namelijk de vuurdoop van onze vrouwelijke Gameking, Shanna. Ze gaat samen met Brievenmaandag-veteraan Skate alle brandende vragen van jullie beantwoorden. En daar zijn er aardig wat van binnengekomen. Jullie hebben deze week duidelijk niet stil gezeten. Er gelukkig zijn het brieven met veel verschillende onderwerpen. Zo hebben we het vandaag over podcasts, GOTY’s, de beste gaming laptop voor een budget van 1700 euro, Satisfactory en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Met Shanna dus.

Kijkers zijn benieuwd naar de beste game van 2021 van Shanna

Veel vragen voor Shanna dus (we een oproep gedaan, vandaar). Zo is een kijker benieuwd naar wat de beste game van 2021 was voor Shanna? Ook Returnal, of toch een minder bekende indie titel. Een ander lid van de community is benieuwd naar haar mening over game subscription services zoals Xbox Game Pass en PS Now? Hoe kijkt Shanna daar naar? Denkt zij dat het de gamesindustrie gaat veranderen? Verder zijn er nog veel meer vragen binnen gekomen. Bijvoorbeeld een toffe vraag over een indie game. Namelijk Satisfactory en Factorio. Het zijn games waar je een fabriek kunt bouwen. Hoe kijken Shanna en Skate naar zulke games? 

Brievenmaandag over de beste laptop voor een jonge gamer

Daarnaast zijn er ook wat persoonlijke vragen binnen gekomen voor de Gamekings redactie. Want waarom is Brievenmaandag eigenlijk geen podcast? Tot slot zijn er verder nog vragen over gaming laptops. Want wat is nu de beste laptop dat je kunt halen voor een budget van 1700 euro? Daarnaast de vraag waar Shanna het meest naar uit kijkt bij Gamekings, hoe ze naar huis was gekomen bij de kerststream en nog veel meer. Het belooft een gezellige Brievenmaandag te worden. Je gaat het allemaal zien en horen in een nieuwe editie van Brievenmaandag met Shanna en Skate.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch