Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de game-industrie en Ultra HD

08/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag, wie kent ‘m niet! Op de redactie zijn er een aantal presentatoren terug van vakantie, te weten JJ en Jelle. De heren laten daarom weten hoe hun vakantiebestemming ze bezig gehouden heeft en beantwoorden natuurlijk jullie vragen in deze Brievenmaandag over de game-industrie en Ultra HD!

Het aanschaffen van een nieuwe of betere TV, waar moet je op letten en waarvoor wil je hem gebruiken? Onze mannen geven hier uitgebreid antwoord op en bespreken de voor- en nadelen tussen Full HD en Ultra HD. En hoe zit de game-industrie in elkaar als het gaat over het vestigen van nieuwe gameontwikkelaars in bepaalde landen en wat voor aspecten spelen daarbij een rol? Ook rolt de game met een flinke hype opnieuw uit de monden van de presentatoren, te weten No Man’s Sky. Weet deze game de hype waar te maken, of is het een ongelofelijke natte scheet? Weten doen we dat nog niet, maar we hebben het er wel over in deze Brievenmaandag!

Word jij al warm bij het lezen van deze tekst? Stop met lezen, start je week goed en chill ‘m met deze Brievenmaandag over de game-industrie en Ultra HD en laat flink van je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch