Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E3, de beste PS5 games en Pride maand

06/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door Trust. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Trust heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Vandaag is het maandag maar ook zondag. Want Tweede Pinksterdag. Desalniettemin verzorgen we gewoon een verse editie van Brievenmaandag, mede mogelijk gemaakt door Trust. Want zo zijn we nu eenmaal. Een vrije dag is juist ideaal om in alle rust een lekkere video te bekijken. Helemaal als het aan begin van een week staat met twee grote live streams rond de ‘E3’ van 2022. Ga  er dus even lekker voor zitten en geniet van de antwoorden van Huey, Jelle en JJ op vragen over de E3, de Tekken-serie, toffe games op de PS5, Pride maand en TV-schermen. Dit is de Brievenmaandag van maandag 6 juni 2022.

Brievenmaandag: Wat zijn de beste games voor de PS5

De laatste tijd kopen tikken veel community leden een PS5 op de kop. En dan dient zich altijd de vraag aan wat nu de perfecte games zijn jouw carrière op de nieuwe console van Sony te beginnen. Huey, Jelle en JJ hebben daar zo wel hun mening over. Een andere briefschrijver vraagt zich af wat er gebeurd is met de Tekken-serie. Daar hebben we immers al tijden niks meer van gehoord. Komt er ooit nog een nieuw deel of is de spirit uit de serie?

Moet de gamesindustrie meer doen met de Pride maand

En er zijn meer vragen op deze wat druilerige Tweede Pinksterdag. Vinden we bijvoorbeeld dat de gamesindustrie wat moet doen met de Pride-maand? En wat is een ideaal LED-scherm. De drie heren gaan er voor zitten en geven hun eerlijke antwoord. Je ziet en hoort het allemaal in deze verse Brievenmaandag.

Kom zondag langs bij Xbox & Bethesda/ PC Gaming Show viewing party

Zin in de Xbox & Bethesda presentatie én een feestje? We’ve got you covered. We organiseren een viewing party in Blast Galaxy. Kijk daar samen met ons de show en praat in de stream live mee over wat we gaan zien. Gamekings presentatoren zijn erbij. Wil je langskomen? Mail naar redactie@gamekings.tv. Premium Bazen kunnen gratis naar binnen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch