Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E3, Cyberpunk en de Bazige GKE3 Lootbox

17/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk wie we daar hebben! Het zijn Koos en Daan! Vers uit LA en terug van de E3. En ze gaan flink wat nieuwe brieven met je bespreken, en natuurlijk gezellig met je kletsen over hun reis. En over Cyberpunk, en Kinda Funny Games. En niet geheel onbelangrijk, we gaan de E3 lootbox weggeven! Benieuwd of jij hem hebt gewonnen? Check de video dan snel!

Hoe hebben ze de E3 ervaren?

Hoe hebben de mannen de E3 ervaren? Hebben ze andere dingen gezien dan wij vanuit de studio? Ze gaan het je allemaal vertellen. Van de knallende presentaties tot de beurs zelf.

Waar gaan we Cyberpunk 2077 op spelen?

Waar gaan de Gamekings Cyberpunk 2077 op spelen? Op hun Day One PlayStation of toch op een Xbox One X? Er wordt besproken wat je nodig zult hebben om deze gigantisch zware game te kunnen spelen zonder al te veel gesteun en gekreun van je console.  Waar gaan jullie de game op spelen? Durven jullie het aan met een console die je al jaren hebt?

Kinda Funny Games had ook een persconferentie

Kinda Funny Games had ook een persconferentie, en die was best wel leuk! Wij keken hem tussendoor ook even en er is dan ook een vraag over! Hebben Daan en Koos de persconferentie ook gezien?

E3, E3 en nog eens E3 (En meer Cyberpunk!)

Uiteraard hebben we nog veel na te praten over de E3, ondanks dat deze een beetje tegen viel. Hoe gaaf wordt de E3 volgend jaar weer? Gaat PlayStation er weer bij zijn? En gaat Xbox ons nu wel wegblazen met de games voor Project Scarlett? Het blijft een mooi evenement waar we graag op terug en vooruitblikken, en dat met jullie samen! Daarom doen we dat ook lekker veel in deze brievenmaandag, samen met jullie! Mocht je nou nog vragen hebben voor volgende week dan kun je die natuurlijk stellen, we beantwoorden ze met alle liefde. Drop ze in de comments, of mail ze ons, zelfs via Twitter kun je ons bereiken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch