Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E3 2022, Playstation Spartacus & tot rust komen

07/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms kan het zomaar zijn dat je met vragen rondloopt en op zoek bent naar antwoorden. Gelukkig heb je dan Gamekings. En kun je op de dagen voor de maandag al je brandende vragen naar ons opsturen. En dan doen wij ze lekker beantwoorden. In een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Ook vandaag zijn er stapels met brieven binnen gekomen. Zo hebben we vragen over de golden age van gaming, de nieuwe abonnementsdienst van Sony genaamd Spartacus, de E3 en nog veel meer.

Brievenmaandag met vragen over de nieuwe PS5 abonnementsdienst genaamd Spartacus

Na de games die allemaal zijn uitgekomen in februari, is het misschien tijd voor oude games. Zo is er iemand met een vraag over Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Een kijker wacht op de fysieke release van de game op de PS5. Weten wij wanneer die uitkomt? Verder zijn er ook vragen over andere onderwerpen. Zoals over de E3. Want nu de Tokyo Game Show doorgaat is het de vraag hoe het dit jaar zit met de E3 en de Gamescom? Weten we daar al iets over? Daarnaast is er een kijker met een vraag over hoe we terugkijken naar oude games. Hebben we soms zin om dat soort fraai werk opnieuw op te pakken? Zoals bijvoorbeeld games met daarin nog fijne old school gameplay?

Wat helpt bij ons om tot rust te komen?

Tot slot is er een communitylid die zich zorgen maakt over de gebeurtenissen in Oekraïne. Dat speelt natuurlijk bij iedereen wel. Maar de een is er wat gevoeliger voor dan de ander. De vraagsteller is best aan het piekeren en dat helpt niet met het slapen. Gelukkig lijkt Nerd Culture wat te helpen. Alleen, wat helpt nog meer? Hebben wij nog andere tips om wat rustiger te worden? En zo zijn er nog veel meer vragen die we gaan behandelen. Je ziet en hoort het allemaal in de Brievenmaandag van maandag 7 maart 2022.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch