Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E3, State of Play en The Last of Us 2

27/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laat het nou vandaag helemaal hartstikke maandag zijn en dat betekend dat er weer brieven zijn aangekomen op ons kantoor. JJ deed vanmorgen zijn workout door de gigantische zak met brieven de trap op te zuilen en nu heeft hij de rest van de week spierpijn. Koos ploft naast hem op de bank neer en samen nemen ze al die handgeschreven brieven waar jullie voor hebben gezweet eens lekker door. De E3 komt uiteraard langs, net als de State of Play en nog veel meer.

JJ vroeg om E3 brieven en die kreeg hij

JJ deed een oproepje aan jullie om brieven in te sturen. En volgens hem moesten er genoeg vragen zijn zo vlak voor de E3. Als een heus orakel had hij gelijk en jullie stuurde massaal jullie E3 vragen in. Met welke vragen zitten de kijkers rondom de E3? En kunnen Koos en JJ deze vragen allemaal wel beantwoorden? Je ziet het in deze brievenmaandag. Ben je er klaar voor? JJ moet eerst nog even zijn mail afmaken naar Ubisoft. Dat dan weer wel.

Gaat Sony met de State of Play de aandacht weg trekken?

Sony is er natuurlijk niet bij op de E3, gaan ze wel een State of Play houden rondom de E3? Het zou natuurlijk een flinke move zijn om alle aandacht bij Xbox weg te trekken door Death Stranding en The Last of Us 2 te gaan tonen op een State of Play. Hoe denken JJ en Koos hierover? Zo vlak voor de E3 zijn er namelijk ook zelfs gewoon vragen over The Last of Us 2, terwijl die game er niet eens is op de de beurs!

Hebben jullie nou nog vragen? Stuur ze dan lekker in voor volgende week, of stel ze hieronder! Wij beantwoorden ze graag, ook als ze niet over de beurs in LA gaan hoor. Laat het ons weten!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch