Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Destiny 2 beta en 4K Gaming

17/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes…het weekend zit erop en we mogen jullie EINDELIJK weer voorzien van vette content! Na twee lange dagen niks doen, zitten David, Jelle en Steven aan tafel om hun weekend te bespreken en jullie vragen te beantwoorden. Wat er allemaal besproken wordt, zie je in deze Brievenmaandag over de Destiny 2 beta en 4K Gaming!

De Destiny 2 beta is er bijna!

Met de nodige uurtjes in het eerste deel van Destiny, kijken David en Steven reikhalzend uit naar de beta van Destiny 2. David heeft zelfs dit weekend nog een dag volledig in het teken van Destiny gesteld, zodat hij goed voorbereid aan deel 2 kan beginnen. Lang wachten is het niet meer, want morgenavond vanaf 19:00 kan je met de beta aan de slag. Voor de Destiny-liefhebbers onder ons zit er daarnaast een fijne livestream aan te komen. Woensdagavond tussen 20:00 en 22:00 kan je op de Gamekings Twitch een gruwelijke livestream verwachten van de Destiny 2 beta, vol (bekende) gasten en natuurlijk de doorgewinterde Destiny-spelers David, Steven en meer!

4K Consoles: zijn ze het geld waard?

Met de komst van 4K gaming is het voor de console gamers onder ons weer lastig om spaarcentjes opzij te zetten. Nu de PS4 Pro er al enige tijd is en de Xbox One X eraan komt, is het de vraag waar de voorkeur van de mannen aan tafel naar uitgaat. Welke van de twee 4K consoles hebben David en Jelle liever onder hun tv staan? Steven heeft geen moeite om te kiezen. Zijn dikke gaming PC zorgt er immers voor dat hij al een verkapte Xbox One X in huis heeft.

Natuurlijk is een Brievenmaandag niet compleet zonder een huishoudelijke mededeling. Er valt deze keer weer eens iets te winnen, namelijk Final Fantasy XII: The Zodiac Age! Check de Gamekings-pagina op Twitter, Facebook en/of Instagram om te zien hoe je mee kunt doen. Tip: Check ze alle drie, dan maak je drie keer kans op de prijs!

Ben je benieuwd welke vragen er allemaal de revue passeren? Check dan deze Brievenmaandag over de Destiny 2 beta en 4K Gaming en laat jouw mening horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch