Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de beste zombie films en games

23/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zombies vliegen je om de oren deze week. Het is namelijk Zombie Week bij Gamekings! Deze keer nemen Shelly, Skate en Jelle plaats aan tafel en beginnen dan ook met een geweldige imitatie van een zombie! Maar hoe deze imitatie klinkt? Dat zie je in deze Brievenmaandag over de beste zombie films en games!

Omdat deze week compleet in het teken staat van zombies, is het natuurlijk logisch dat we van het moment gebruik maken en onze favorieten zombie games bespreken. Natuurlijk zijn er ook vele films waarin zombies een grote rol spelen en deze worden dan ook uitgebreid besproken. Noem bijvoorbeeld een 28 Days Later, Day of the Dead en natuurlijk Zombieland! Daarnaast waren we deze Brievenmaandag aan het live streamen en Shelly, Skate en Jelle behandelen dan ook een aantal interessante dilemma’s die ze vanuit de twitch chat hebben gekregen. Maar weten onze heren en dame hier ook het antwoord op?

Ben jij benieuwd welke vragen er allemaal behandeld zijn? Of wat je deze week te wachten staat? Check deze hele bijzondere Brievenmaandag over de beste zombie films en games! En laat ons weten wat voor jou de beste zombie films en games zijn, in de comments!

Niks missen van de zombie week? Volg dan Gamekings, SkateGK, ShellyGK en GKBorisGK op Twitch en mis niks van de Zombie Challenge powered by OMEN by HP!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch