Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Cyberpunk 2077, Mafia Trilogy & uitspelen Briefmeneer

25/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maandag betekent een nieuwe Brievenmaandag. Dit keer een hele speciale, want naast vragen over onder andere Cyberpunk 2077 en de Mafia Trilogy, lijkt het erop dat we de illustere Briefmeneer, de man die elke week een brief van zeven kantjes mailt, hebben uitgespeeld. Want de vraag van deze week, leek nogal op die van vorige week. Niet letterlijk natuurlijk, want dan hadden we de brief niet behandeld. Maar in grote lijnen. Terwijl de Briefmeneer altijd weer origineel uit de hoek kwam. Wat is er hand? Zit de beste man in een dip? Of hebben we hem uitgespeeld. En is nu wachten op de DLC…

Als we ook een gastrol a la Keanu Reeves in Cyberpunk 2077 mochten spelen…

Dan een geinige vraag over Cyberpunk 2077. Stel we zouden een gastoptreden als NPC in een game mogen doen, net als bijvoorbeeld Conan O’Brien in Death Stranding of Keanu Reeves in Cyberpunk 2077. In welke bestaande of aankomende game zouden we dan als NPC rond willen lopen? En in welke rol is dat dan precies? Bijvoorbeeld als companion, enemy, merchant, quest-giver, eindbaas, etc? Dat wordt geheid even nadenken voor Jelle en Daan die deze keer achter de desk zitten. 

Zijn remakes zoals de Mafia Trilogy wel het geld waard?

Ook over de Mafia Trilogy kwamen vragen binnen. Precies in het weekend dat Boris en JJ deeltje twee opnieuw hebben gespeeld. Maar hoe vet was die trilogy nu eigenlijk? En hoe vet zijn al die remasters en remakes? Zijn het vaak gemakkelijke cashgrabs of zit er nog een vorm van meerwaarde aan? Daan en Jelle gaan het beantwoorden. Net als al die andere vragen alsmede de snedige opmerkingen vanuit de chat. En als je dat alles bij elkaar voegt en lekker door elkaar husselt, dan heb je het perfecte recept voor een frisse en fruitige editie van Brievenmaandag. Een prettig weekend toegewenst en zoals altijd: stay safe!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch