Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Cyberpunk 2077, Hogwarts Legacy & Pokémon Legends: Arceus

21/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met al onze content, zowel Premium als open items en alles wat er gebeurd in de gamewereld, is het niet meer dan logisch dat er voor de maandag een hoop vragen zijn. En daar hebben we Brievenmaandag voor. Want we gaan zoals elke week al jullie vragen beantwoorden. Er is een fijne hoeveelheid brieven binnen gekomen en dus beloofd het gezellig te worden. Wie weet zit jou vraag er wel tussen. Vandaag gaan Jelle en Skate het onder andere hebben over Pokémon Legends: Arceus, Cyberpunk 2077, Hogwarts Legacy en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze verse editie van Brievenmaandag.

Is Pokémon Legends: Arceus te pittig voor een zesjarige?

We herinneren ons vast wel onze eerste game. Mogelijk een hele pittige die we toentertijd totaal niet snapten. Een community-lid heeft er een brief over verstuurd. Over games voor zijn zoontje van zes. Hij heeft een gloednieuwe Switch, en daarom is de vraag: Is Pokémon Legends: Arceus wel of niet te pittig voor een zesjarige? Daar hebben wij natuurlijk het antwoord op. Verder is er een vraag binnen gekomen over Cyberpunk 2077. Want nu de next-gen patch is uitgekomen zouden een hoop mensen de game vast een kans willen geven. En dus is een kijker benieuwd naar de toekomst van de game. Want wat gaat de game verder brengen qua DLC’ s? Komt die er überhaupt?

Brievenmaandag over Hogwarts Legacy

Na de State of Play van afgelopen donderdag zijn er een hoop gamers enthousiast geworden over Hogwarts Legacy. Logisch dus dat er een brief over binnen gekomen is. Van iemand die de boeken en films van Harry Potter allemaal heeft gelezen en bekeken. Maar daarna de bebrilde wizzard links liet liggen. Hij  is benieuwd of hij zijn interesse terug kan krijgen. Is Hogwarts Legacy voor hem gemaakt? Gaan Jelle en Skate geheid een passend antwoord op geven. En zo zijn er nog veel meer vragen binnen gekomen. Je ziet en hoort het allemaal in de Brievenmaandag van maandag 21 maart.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch