Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Cross-progressie, E3 en games as a service

11/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij en deze week komt eraan. Deze week brengt wat drukte met zich mee, met onder andere de reveal van bestemming van de Premium trip en een stel nieuwe items. Maar de week is pas echt begonnen als je Brievenmaandag hebt bekeken. Koos en Jelle zijn gaan zitten met de tablet, want die bomen moeten we toch wel besparen, en gaan door de nieuw ingezonden brieven heen.

De toekomst van de E3

Jelle is jarig, maar doet er vrijwel niets mee. Een feest voor hem organiseren ziet hij als een belediging, want zijn vrienden moeten ondertussen wel weten dat hij daar geen behoefte aan heeft. Maar gezellig met Koos de brieven doorlezen heeft hij wel tijd voor. Zo bespreken de heren het nieuws dat sommige partijen niet aanwezig gaan zijn op de E3. Betekend dit dat het einde van de E3 eraan komt, of dat de vorm ervan drastisch gaat veranderen? Jelle en Koos verwachten meer van het laatste. De laatste jaren zijn er al grote dingen veranderd. De hoogtepunten zijn normaal de presentaties, maar die hebben altijd losgestaan van de beursvloer. De grote bedrijven zoals Microsoft en EA creëren nu steeds vaker hun eigen beurs, in plaats van de vloer van E3 te delen.

Dit spel kan je eindeloos spelen

Elke uitgever wilt een game uitgeven die toebehoren tot de categorie, games als een service. Dit soort spelen zijn vaak eindeloos te spelen en blijven gespeeld en financieel succesvol door uitbreidingen uit te brengen en te verkopen. Alleen zijn er nu zo veel uitgevers die iets proberen uit te brengen dat ze letterlijk concurreren voor je tijd. Als je de endgame wilt bereiken van dit soort spellen, dan moet je echt veel vrije tijd hebben of een keuze maken welke spel veel te spelen.

Maar heb jij nog vragen die antwoorden verdienen, laat het ons weten via de mail, Twitter, Discord, Instagram en meer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch