Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Crackdown 3, game-soundtracks en Apex Legends

11/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

O jawel. Het is tijd voor een nieuwe brievenmaandag! Ditmaal met wel hele lange brieven. Koos en JJ zitten voor je klaar om de moeilijkste vragen, dilemma’s en breinbrekers met je te bespreken. We hebben weer een aantal mooie onderwerpen waar we de vragen over hebben ontvangen. Ook hebben we dit keer een brief van een Fransman mogen ontvangen, maar helemaal goed in het Nederlands! Brieven uit allerlei windstreken, de mannen zitten er klaar voor, zit jij er klaar voor? Let’s go!

Crackdown 3

15 februari komt ie uit, maar wat hebben we eigenlijk nog weinig gehoord over Crackdown 3, de stilte rondom de game spreekt misschien wel boekdelen.. Of toch niet? Een stil Twitteraccount en geen reactie lijken genoeg te zeggen. Maar hopelijk komt er een mooie exclusive aan van Microsoft. Mits we hem mogen gaan reviewen van Microsoft!

Game Soundtracks

Een goede soundtrack is heel belangrijk voor een toffe game. Welke muziekstukken vinden JJ en Koos het beste die ze ooit hebben beleefd in een game? En is het een idee om met Gamekings eens de beste game soundtracks door te gaan nemen? De muziek van Zelda is in ieder geval schitterend! Of niet dan JJ? Er is in elk geval een hoop af te luisteren in onze favoriete games, van vrolijke tunes tot epische muziekstukken door een gigantisch orkest.

Politieke correctheid

Afgelopen week verscheen er een artikel over het feit dat Apex Legends LGTBQ-characters heeft. Een artikel wat de nodige reactie opwekte. Hoe komt dit? En hoe kijken wij er als Gamekings tegenaan? Is het politiek gebullshit of is het logisch dat de games dit soort onderwerpen aansnijden? The Last of Us doet het, Apex Legend doet het, ook Battlefield doet het. Maar wie doet het dan goed? Is politieke correctheid iets wat we enkel in verhalende games willen zien?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch