Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Control, spelshows en de Gamescom booths

26/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend zit er op en het is weer ontiegelijk warm in Nederland. Zeker in de studio van Gamekings, waar de temperatuur weer hoog oploopt. Dit houdt Jelle en Koos echter niet tegen om, in plaats van JJ en Boris, deze brievenmaandag op te nemen en al jullie vragen te beantwoorden. Zo werden er vragen gesteld over de Gameking die het meest geschikt is voor een spelshow en worden er nog een paar dingetjes omtrent Gamescom behandeld. Dus wie zin heeft om naar een glimmende Koos en Jelle te kijken terwijl ze je vraag beantwoorden, dit is de brievenmaandag voor jouw!

Wie is er bij Gamekings het meest geschikt voor spelshows?

Dat was toch wel de meest originele vraag van deze brievenmaandag. Een vraag die nog niet eerder is behandelt en waar de mannen zeker niet eerder over hebben nagedacht. Jelle en Koos moeten, ondanks de hitte, dan ook flink nadenken wie van de redactie er het meest geschikt zou zijn voor bijvoorbeeld Lingo of andere spelshows.  Bijna alles en iedereen komt langs, maar een keuze maken blijkt toch lastig te zijn. Toch komen Koos en Jelle uiteindelijk tot een paar opties.

Welke Gamescom Booth was het beste?

Een belangrijke vraag natuurlijk voor de mensen die er in Duitsland fysiek niet bij waren. Gelukkig waren Jelle en Koos er wel en die kunnen je dus antwoord geven op deze vraag. Was het Microsoft die, bij afwezigheid van Sony, dit keer wel toesloeg? Bij de E3 lieten ze dit na en misschien is het dit keer wel raak geweest. Of was het een bepaalde game of developer die de beste booth had van Gamescom 2019?

Welke Gamescom Booth was volgens jouw de beste. En welke de slechtste? Wie zou jij bij Gamekings het meest geschikt vinden voor spelshows? En zo ja voor welke spelshows? Laat je reactie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch