Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over CGI en het geheugen van de Nintendo Switch

13/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is gaande! Het weekend kende een hoop vreugde en vertier en dus kennen we zoals wel vaker wat opstartproblemen op de maandag. Ditmaal zijn Shelly, Jelle en Koos aangeschoven voor het (LIVE) opnemen van een gloednieuwe brievenmaandag. De nieuwe opzet van Brievenmaandag staat intern nog een beetje ter discussie. In het kader van het willen leveren van transparantie, schromen de heren en dame niet om dit voor de camera uit te vechten. Feit is in ieder geval dat we Brievenmaandag sinds een paar dagen LIVE opnemen. Vanaf 12:00 uur gaan we op maandag LIVE op Twitch. Als je dat hebt moeten missen, check dan nu deze Brievenmaandag over CGI en het geheugen van de Nintendo Switch!

Discussie op de maandagmorgen in Brievenmaandag LIVE!

Deze Brievenmaandag wordt afgetrapt met een aankondiging die ook de redactieleden kan bekoren. Er is namelijk een nieuwe Bar Weinig opkomst! Het thema moet nog bepaald worden, maar we kunnen in ieder geval een hoop gezelligheid verwachten. Nadat Shelly, Koos en Jelle hun excitement hebben duidelijk gemaakt, schakelen de Gamekings-presentatoren over op de brieven. Hierin wordt de invloed van CGI in films, uit het verleden en heden, besproken. Veder gaan ze in op de steeds nadrukkelijker aanwezige ‘Americanisation’ in de filmindustrie. Nadat de heren en dame alle vooraf ingestuurde brieven van een gedegen antwoord hebben voorzien, schakelen ze over naar de Twitch-chat.

Wat is voor jullie de tofste console ooit? Hebben jullie net als Koos en Shelly warme herinneringen aan de Nintendo GameCube? Of ben jij opgegroeid met consoles die eerder in de geschiedenis der gaming het levenslicht zagen? Laat je horen in de comments, want we zijn razend benieuwd! Benieuwd wat ze allemaal bespreken? Check nu deze Brievenmaandag over CGI en het geheugen van de Nintendo Switch!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch