Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over bruiloften, gamen op vakantie, GTA en Halo

15/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

He! Daar zijn JJ en Jelle en ze zitten voor jou klaar om brieven met je te bespreken, we gaan het vandaag hebben over bruiloften, games en nog veel meer! Zit je er klaar voor? We gaan los in deze brievenmaandag. Ga stevig in je stoel zitten, kop koffie erbij, en genieten geblazen. Let’s go! Halo en GTA worden ook besproken.

JJ is naar een bruiloft geweest

JJ is naar een bruiloft geweest, niet van zichzelf maar van vrienden. De bruiloft was op de Veluwe, dat is dicht bij Arnhem dus dichtbij Duitsland. Het regende wel maar JJ is niet vies van de modder geworden gelukkig. Hij vertelt je over de bruiloft en hoe hij het vond. Van bruiloften belanden we in studeren in Amerika en komen we erachter welke vrienden nou echt vrienden voor het leven zijn. En konden vroeger meer mensen studeren dan dat dat nu kan?

Gamen op vakantie en Halo is overhyped?

JJ gaat lekker gamen op vakantie, en dat doet hij op een Nintendo Switch! Deze zomer gaat hij verder met Zelda, gaat hij ook nog andere games spelen? Jelle is al op vakantie geweest maar gaat deze zomer aan de slag met Days Gone, tenminste, als hij de game kan bemachtigen. Jelle vindt Halo de meest overschatte game serie en JJ vind World of Warcraft eigenlijk helemaal niks, maar hij ziet de kwaliteit toch wel. Just Cause is een pareltje van Boris, maar is toch niet overhyped!? Jelle heeft in ieder geval totaal geen hoge pet van Bungie op. JJ vindt dat PES overhyped is, en ook Zelda vind hij een beetje te overhyped. En hoe denkt hij eigenlijk over GTA? Je hoort het allemaal in deze video. Mag je straks nog wel iets zeggen over Cyberpunk?

Welke games vinden jullie overhyped? En heb jij nog vragen na deze brievenmaandag? Drop het in de comments en klets gezellig met ons mee.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch