Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Brothers in Arms, Heavy Rain & Kung Fu films

07/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maandag is bij ons altijd reden voor een feestje. Een feest vol brieven welteverstaan, zoals je dat van ons uiteraard gewend bent. Deze week zijn er ouderwets veel brieven ingestuurd mensen, waarvoor uiteraard jullie dank. We gaan eens wat oude bekenden met jullie doornemen (of nouja, eigenlijk doen Skate en Jelle dat, maar je snapt wat we bedoelen); zo zijn er deze week brieven binnengekomen over Brothers in Arms (kent u deze nog?), Heavy Rain, Kung Fu films en uiteraard nog veel meer. Onze eigen oude bekenden gaan met jou de vragen doornemen en bespreken. So without further a due: hier zijn Skate en Jelle in Brievenmaandag.

Brievenmaandag en Skate en Jelle als Brothers in Arms

De WWII shooter Brothers in Arms verdiende een aantal toffe reviews rond 2005, ‘6 ‘7 en ‘8. En terecht: de games brachten iets nieuws in het WWII shooter genre, waar je toentertijd ook al Medal of Honor, Call of Duty en Battlefield had. Dan zijn uiteraard niet de minste namen, maar dankzij het squad systeem wist Brothers in Arms zich zeker goed staande te houden. De laatste paar games hadden helaas wat minder allure dan de eerste. Dit had er mee te maken dat de laatste BIH games zich focusten op de mobiele markt. Iets wat toentertijd nog bij lange na niet zo groot was als dat het nu is. Gearbox wil tijdens de E3 een nieuwe game gaan presenteren. En de instuurder van één van onze brieven denkt dat dit zomaar eens een nieuwe BIH kan zijn. Iets waarvan Gearbox heeft gezegd dat er wel een nieuwe game van in ontwikkeling is. Denken Skate en Jelle ook dat dit het geval gaat zijn?

Heavy Rain kopen voor je schoonouders

Een game kopen voor mensen die niet gamen. Waar ga je dan in godsnaam mee beginnen? Een terechte vraag die meer mensen zich ongetwijfeld afvragen de laatste tijd, want gamen is zeker populairder geworden de laatste tijd. Maar als je weet dat je (schoon)ouders alleen van point ’n click houden, wat koop je dan voor ze? De instuurder van deze brief dacht aan Heavy Rain voor zijn schoonouders. Tot hij zich bedacht dat daar nogal veel naaktheid in voorkwam. Maar is er dan iets anders wat wel in dit straatje past? Skate en Jelle gaan met deze prangende vraag aan de slag voor je.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch