Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over broken games, Phil Spencer’s ‘selfdistruct’ & musea

08/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Turtle Beach. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Turtle Beach heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het gebeurt bijna elke dag wel een keer. Spontaan maakt een brandende vraag zich meester van jouw hersenpan en die wil daar vervolgens niet meer weg gaan. Hoe hard je het ook probeert. De enige remedie tegen dit vervelende gevoel is die vraag direct beantwoord krijgen. Gelukkig hebben wij bij Gamekings een oplossing. Stel die dwingende vraag gewoon aan ons. Doordeweeks of in het weekend. Dat maakt ons niet uit. Release it. Tijdens de rubriek Brievenmaandag op maandag beantwoorden we de vraag met alle liefde. Ben jij mooi van de druk onder je schedelpan af en hebben wij een voorraadje leuke content. Ook deze week nemen wij de rol van de verlossers op ons. Boris, JJ en Koos beantwoorden onder andere vragen over over Phil Spencer, gamen voor meiden van vijf jaar en Tekken 8. De antwoorden op deze vragen en de rest zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 8 mei 2023.

Brievenmaandag over de bizarre video van Phil Spencer

Het regende vragen het afgelopen weekend vragen via de mail en Discord. Vragen over de slechte staat waarin games vandaag de dag verkeren en of we in onze review niet te lief waren. Vragen over de cross play functionaliteit en Tekken 8, over een professionele tik op de vingers en over de wreedste eindbaas die we ooit zijn tegen gekomen.  En op al die vragen hebben de drie heren een passend antwoord.

Turtle Beach komt met nieuwe high end headset: De Stealth Pro

Turtle Beach heeft een nieuwe high end gaming headset op der markt gezet: De Stealh Pro. Dankzij de 50-mm Nanoclear™-drivers, actieve ruisonderdrukking, een TruSpeak™-staafmicrofoon met ruisonderdrukking kun je het geluid van games optimaal beleven. De Stealth Pro is comptabiliteit met Xbox, PlayStation, PC, Mac, Nintendo Switch en de mobiele telefoon. Interesse in de headset of wil je de specs nader bestuderen, alle info vind je hier.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch