Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Borderlands 3, Area 51, Disney+ en games als straf

16/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat de week buiten een grijze opening kent zijn JJ en Jelle wel in een goede bui. Zij hebben namelijk weer veel vragen om tijdens brievenmaandag eens flink mee los te gaan. Natuurlijk gaan onder meer Borderlands 3 en Disney+ worden besproken. De twee Youtubers die besloten Area 51 te ontdekken maken ook hun opwachting in dit item. Verder worden er twee interessante vragen gesteld die JJ en Jelle even flink aan het denken zetten.

De humor van Borderlands 3

De game wordt deze week gereviewd door Jelle en Daan. Borderlands 3 is natuurlijk de game van dit moment en dit is mede omdat de humor in de game bij veel mensen aanslaat. In de eerste game werd het wellicht wat minder uitgewerkt dan in Borderlands 2, maar het was zelfs toen al in de game terug te vinden. Deze humor is natuurlijk niet voor iedereen besteed. Toch lijken veel mensen het te appreciëren.

Lekker Area 51 ontdekken

Dat dachten twee You Tubers afgelopen week. Veel views pakken, het gevoel van iets doen wat niet is toegestaan en cool zijn. Ondanks dat zij het een ‘journalistiek product maken’ noemen, weten veel mensen wel beter. De doeleinden zijn over het algemeen namelijk wel bekend. Er zijn zoveel voorbeelden hiervan dat het met gemak een waslijst genoemd kan worden.

Games als straf en filmrollen voor Gamekings

Bestaan er zulke games? Jelle noemt eigenlijk direct Dark Souls, terwijl JJ weer met de moeilijkste Guitar Hero op de proppen komt. Er wordt dan natuurlijk meteen aan hele moeilijke games gedacht waar je kinderen gefrustreerd van worden. Maar misschien is de beste straf wel je kinderen een hele slechte game laten spelen. Daarnaast gaan de mannen ook nadenken over welke Gameking geschikt is voor welke rol.

Wat zou volgens jouw de beste game zijn om je kind mee te straffen? Wie zou jij welke rol willen geven in een bepaalde film? Laat het weten in de comments en kom met je beste ideeën!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch