Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over BlizzCon en PlayStation 5 backwards compatibility

21/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een druilerige dag, een grijze dag. Maar, Koos en JJ zij er om deze dag wat kleur te geven. Het is namelijk het begin van een nieuwe week en dus is het weer tijd voor brievenmaandag. Hoe zou je je week nou beter kunnen beginnen? Maar voordat we beginnen moet Koos zijn gal even spuiten over het einde van Fallout 4. Want die game heeft hij eindelijk uitgespeeld. Conclusie? Not pleased. Maar goed, als Koos zijn hart eenmaal gelucht heeft is het tijd voor een waslijst aan vragen en interessante kwestie. Onder meer over de PlayStation 5 en BlizzCon.

Welke games zouden een vervolg moeten krijgen?

Tja, dat zijn er zo veel. Gelukkig komt er bij de vraag een lijstje met games. Thief, Max Payne, Soldier of Fortune, Prince of Persia, Stalker en Fear gaan allemaal door Koos en JJ kort onder de loep genomen worden. Willen ze een vervolg van de game of vinden ze het zo prima? Je hoort het in dit item!

BlizzCon wordt ShitConn?

Het heeft er alle schijn van. Er zijn protesten aangekondigd voor tijdens het event. Voor de mensen die onder een steen geleefd hebben: Blizzard besloot een tijdje geleden een Heartstone-speler te verbannen vanwege zijn politieke boodschap na een duel. Vervolgens had natuurlijk alles en iedereen daar een mening over, werden er nog een groep studenten die een sign hadden laten zien zes maanden verbannen en komen er nu dus protesten. En er zijn zelfs al wat Amerikaanse politici die zich er nu mee gaan bemoeien. Gezellig.

PlayStation 5 backwards compatibility

Want dit werd eind vorige week plots bekend. Alle games van de PlayStation 1, PlayStation 2, Playstation 3 en PlayStation 4 gaan straks backwards compatible zijn met de PlayStation 5. En de vraag die dan natuurlijk gesteld dient te worden is welke game Koos en JJ graag nog eens zouden willen spelen met betere graphics. En er zitten zeker een paar pareltjes tussen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch