Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over BlizzCon 2019, Diablo IV en microtransactions

04/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een weekend lang Death Stranding te hebben gespeeld is het voor Jelle en Koos nu ook tijd voor een nieuwe week. Een week waarin Death Stranding gereviewd zal worden. Maar voordat dit allemaal gedaan kan worden, moet er eerst een brievenmaandag opgenomen worden. Er zijn namelijk weer genoeg brieven over onder meer BlizzCon 2019, microtransactions en PlayStation om te beantwoorden. Kijken dus!

BlizzCon 2019 en Diablo IV

Want vrijdagavond was het zover. Later vandaag komt er een compleet item over BlizzCon 2019 online, maar je kon de klok er op gelijk zetten dat er tijdens brievenmaandag vragen over gesteld zouden worden. En dat gebeurde dus ook. Koos en Jelle hebben echter niks met Blizzard en hebben ook niet gekeken, dus veel kunnen ze er niet over kwijt. Diablo IV werd wel uitgebreid behandeld. Natuurlijk vooral om de twee heerlijke trailers die vrijdagavond online werden gegooid. Het zijn misschien geen veelzeggende trailers, maar voor Diablo IV-fans zal dit al meer dan genoeg zijn. De game is, net zoals Overwatch 2, echter nog jaren van ons vandaan.

Microtransactions

Want de laatste tijd zien we een interessante ontwikkeling. Tuurlijk heb je nog de FIFA’s en de NBA 2K’s van deze wereld, maar er zijn een paar games uit (Call of Duty: Modern Warfare voorop) en er komen een paar games aan (Star Wars Jedi: Fallen Order voorop) die geen microtransactions hebben of beweren te hebben. Dat is, zeker voor een game van EA, toch een flinke ontwikkeling. En zo’n beetje elke gamer zal deze verandering met open armen ontvangen. De vraag is echter of het hierbij blijft of dat er meer games zullen volgen. Daarnaast is de vraag natuurlijk ook of de games niet in een later stadium (waar Activision bijvoorbeeld een handje van heeft) alsnog microtransactions krijgen. Wie weet. De toekomst zal het waarschijnlijk gaan uitwijzen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch