Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Blizzard, Diablo Immortal en de Switch

05/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een wat hectische laatste Brievenmaandag, zijn we dit keer beter voorbereid en gaat alles vast vlekkeloos verlopen. Boris en Jelle zijn namelijk ook nog eens fris uitgeslapen na een heerlijk rustig weekend met een hoge chill-factor. We hebben jullie natuurlijk weer gevraagd om jullie meest prangende vragen per mail of via de social media op te sturen naar de redactie, en met dank aan Blizzard kwamen die mailtjes en posts in rap tempo binnen. Boris en Jelle gaan er in deze Brievenmaandag daarom even goed voor zitten en nemen elke vooraf ingezonden vraag én de vragen vanuit de chat met je door.

Community niet blij met Diablo Immortal

In deze editie van Brievenmaandag veel vragen over de afgelopen Blizzcon in het Amerikaanse Anaheim dus. En dan met name over de nogal hard aangekomen aankondiging van de nieuwe mobiele Diablo-game: Diablo Immortal. Het waren ‘vreemd genoeg’ ook nog eens allemaal dezelfde vragen. Namelijk hoe Blizzard het in zijn bolle koppie kon halen om deze game op deze manier de wereld in te slingeren. Elke Jan met de korte achternaam had toch kunnen weten dat dit niet goed zou aflopen… Daarnaast in deze Brievenmaandag ook vragen of we nog shooters op de Switch wisten en of we nog multiplayer games op de PlayStation 4 konden aanraden (die dan weer niet in het genre ‘shooter’ mochten vallen). Boris en Jelle konden aan de bak.

Win een 500 Million Limited Edition PS4 Pro

Deze week hebben we wel een hele bijzondere prijsvraag bij Gamekings. De extreem gelimiteerde 500 Million Limited Edition 2 TB PS4 Pro mogen we weggeven. Wij vonden dit zo’n vette prijs dat we deze speciaal en alleen wilden bewaren voor onze Premium bazen. Ben jij dus een Premium baas en wil jij kans maken op deze PS4 Pro? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar redactie@gamekings.tv. Zet in de onderwerpregel effe PS4 Pro of zo, dan maak je het ons wat makkelijker ;-). Je hebt tot vrijdagavond 23:59 uur om mee te doen!

PS4 Pro Limited Edition

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch