Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Bitcoin en games, Netflix en games huren

27/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, de week van de zombies. Maar deze brievenmaandag zal alles behalve zombies bevatten. En dat is in principe geen groot probleem, want de rest van de week hoor je nog genoeg over zombies. Jelle en Koos nemen voordat de zombieweek begint nog even de ingezonden vragen en brieven door. Vragen die onder meer gaan over de reclames bij bijvoorbeeld Netflix, het huren van games en Bitcoin en de toekomst in gaming. En: er wordt om advies gevraagd.

Netflix en reclames

We hebben het hier over als, voor de duidelijkheid. Want, voorlopig zijn er nog geen reclames. Maar die zouden er wel kunnen komen. De vraag die wordt gesteld is of de heren het een idee vinden om een abonnement met en zonder reclame beschikbaar te maken. Of zouden Jelle en Koos alsnog besluiten om Netflix op te zeggen en hun films/series op een andere manier te gaan kijken?

Bitcoin en games

We hebben een paar weken geleden Boris al met een game zien komen die Bitcoin als in game currency gebruikt. Maar voorlopig wordt het nog niet door andere games gebruikt. De vraag is of dat de komende tijd nog gaat veranderen. Nou zit Boris er niet bij, maar Jelle en Koos proberen vanuit hun eigen perspectief antwoord te geven op deze vraag.

Worden er nog games gehuurt?

Laat het even weten in de comments hieronder. Want zijn er nog mensen die naar de videotheek of bibliotheek gaan om games te huren? Jelle enĀ  Koos zullen de vraag zelf gaan beantwoorden en zullen daarnaast ook even langs de games lopen die zij gehuurt hebben. Bijna iedereen die vroeger al bezig was met gamen heeft waarschijnlijk wel games gehuurt Laat in de comments weten welke games jij allemaal hebt gehuurt en misschien heb jij op dit gebied wel medestanders.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch