Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Bioshock & de race-game ooit

08/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeeeeuj, het is weer maandag! Een maandag na een immens fiasco, tenminste als je Feyenoord fan bent… Want man, man, man, wat was dat een drama. Maar niet getreurd want we hebben weer een nieuwe Brievenmaandag voor je klaarstaan die hopelijk je pijn wat kan verlichten.

In deze Brievenmaandag over Bioshock & de race-game ooit (ja, je leest het goed…) zitten Steven, Jelle en Skate klaar om te vertellen wat ze het afgelopen weekend gedaan hebben en natuurlijk om jullie vragen te beantwoorden. Zo zien we een baardloze Steven die de film Kong Island heeft gezien en je vertelt wat hij er van vindt en een boze Skate die vertelt welke games hij dit weekend wel en niet heeft kunnen spelen.

Bioshock

Maar er worden zoals gezegd ook weer vragen behandeld. Zo wordt er gevraagd of er ooit nog een nieuwe Bioshock komt, wat het meest mind-blowing einde dat ze ooit in een game hebben meegemaakt is, of je game gedrag verandert naarmate je ouder wordt en wat de race-game ooit is.

Dus pak een kop thee, ga er lekker voor zitten en ram op play. Laat ons vervolgens in de comments weten of jij nog andere antwoorden voor de gestelde vragen hebt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord