Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Wandavision, de betaalbare game PC en PS Games

01/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een spekgladde maandag presenteren wij een met strooizout overladen editie van Brievenmaandag. Op een of andere manier hebben de redacteuren naar de redactie zich een weg naar de studio weten te glibberen. En zitten er dus klaar om jouw vragen te beantwoorden. Aan vragen ook deze keer geen gebrek en dus gaan Daan en Koos los op kwesties als: wat zijn goede horrorgames voor de PS4, de aanschaf van een nieuwe gaming PC en het verschil in prijzen tussen één en dezelfde game op de PS4 en de PS5. Dit is de editie van Brievenmaandag van maandag 1 februari.

Of we even de tien beste games op de PS4 oplepelen

We kregen een opmerkelijke brief van een community lid met kinderen die nu zijn spruiten wat ouder waren geworden weer tijd en geld had om te gaan gamen. Maar hij was dermate lang uit de ‘scène’ geweest dat hij niet meer wist wat we nu de moeite waard was om te gaan spelen. Of we even toen goede games konden opnoemen. Check de video als je wilt weten of Daan en Koos op dit verzoek in wilden gaan of te lui waren om de man in kwestie te helpen en gewoon verwezen naar Google?

Ook deze week veel hardware vragen

Zoals week kregen we ook deze week een aantal vragen met een ‘techy’ insteek. Vragen om hulp bij het uitzoeken van een nieuwe PC of scherm zijn echt wekelijkse kost. Mocht je dat soort vragen hebben, dan verwelkomen we die graag. We weten er genoeg vanaf. Maar geef altijd je budget aan. Anders kunnen we je niet helpen met tips. Een leuke Tech-vraag was de vraag hoe wij omgaan met kabel management. Hoe werken we al die zwarte en grijze slierten weg. En nee, we gaan niet de JJ methode propaganderen. Die zet er gewoon een kast voor. Fijne week en stay safe.

Community vraag van de week!

Zou jij je laten verleiden om dit jaar een PC te halen tov een console omdat deze niet leverbaar zijn en achterlopen op de PC? Let us know in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch