Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over belang Twitch, Game Pass & PS Plus

26/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maandag is aangebroken. En dat betekent met enige frisse tegenzin opstaan en weer aan het werk gaan. Het weekend is voorbij, de werkweek is begonnen. Jelle en Skate zitten deze keer aan de desk om de vele vragen die via de mail zijn beginnen gekomen en via de chat te gaan beantwoorden. En dat doen ze met alle plezier. Ook voor ons is de traditionele Brievenmaandag altijd een lekker ontspannen begin van de week. En als de vragen dan ook nog eens leuk zijn dan weet je dat week goed begint. Vragen zijn er in ieder geval genoeg. Bijvoorbeeld over Twitch en PS Plus.

Hoe belangrijk is Twitch eigenlijk voor de verkoop van games

Vragen genoeg deze weeks. Bijvoorbeeld over het belang van Twitch. Is het nu een ideale advertentie tool of is het gewoon een kanaal waar mensen vooral komen om geëntertaind te worden. En dat het hen dus geen reet uitmaakt welke games er gespeeld worden. Als je maar kunt lachen. Ook een vraag over Game Pass. Hoe gaat deze service de industrie veranderen? Is dat in positieve of negatieve zin? Oftewel, kunnen er straks meer bijzondere games gemaakt worden door de inkomsten of zorgt het model er juist voor dat developers voor minder geld moeten gaan produceren. Jelle en Skate hebben er over nagedacht en komen met hun antwoord.

Hoe kan het dat je sommige games gratis online kunt spelen op de PS4?

En hoe zit het met PS Plus? Sommige games kun je online op de PlayStation spelen zonder dat je PS Plus dient te bezitten. Hoe dan? Waarom kan dit bij de ene game wel en bij de meeste games niet? Een logische vraag waar de beide heren ook even moesten nadenken. Maar een antwoord komt er altijd. Dit en nog enkele andere mails plus natuurlijk de vele vragen uit de community vormen samen de hoofdmoot van deze editie van Brievenmaandag. De week is begonnen. En je weet het, have fun & stay safe.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch